THE PROGRAM

The incredible 2-day schedule is jam-packed with Scala awesomeness and dozens of talks from famous speakers and fresh faces. Join in a celebration of the Scala language, ecosystem, and community.

9:00
10:00
keynote
Fast or Hard: Choose BothFast or Hard: Choose Both
Regis Kuckaertz
&
Length:
30
Minutes
10:30
11:00
keynote
Introducing ZIO DynamoDBIntroducing ZIO DynamoDB
Avinder Bahra
&
Adam Johnson
Length:
30
Minutes
11:30
12:00
keynote
Catered LunchCatered Lunch
Catered Lunch
&
Length:
60
Minutes
13:00
keynote
Big Data in AdTechBig Data in AdTech
Roksolana Diachuk
&
Length:
30
Minutes
13:30
keynote
Introducing ZIO MetaIntroducing ZIO Meta
Damian Reeves
&
Length:
30
Minutes
14:00
keynote
ZIO2 Metrics by ExampleZIO2 Metrics by Example
Andreas Gies
&
Length:
30
Minutes
14:30
15:00
keynote
Catered RefreshmentsCatered Refreshments
Catered Refreshments
&
Length:
30
Minutes
15:30
16:00
16:30
keynote
ZIO HTTPZIO HTTP
Tushar Mathur
&
Length:
30
Minutes
17:00
17:30
19:00
keynote
Speaker & VIP DinnerSpeaker & VIP Dinner
Speaker & VIP Dinner
&
Length:
Minutes
9:00
10:00
10:30
11:00
keynote
ZIO App ArchitectureZIO App Architecture
Kit Langton
&
Length:
30
Minutes
11:30
12:00
keynote
Catered LunchCatered Lunch
Catered Lunch
&
Length:
60
Minutes
13:00
keynote
Generating LibrariesGenerating Libraries
Daniel Vigovszky
&
Length:
30
Minutes
13:30
keynote
ZIO Test - The Ultimate GuideZIO Test - The Ultimate Guide
Marcin Krykowski
&
Length:
30
Minutes
14:00
14:30
15:00
keynote
Catered RefreshmentsCatered Refreshments
Catered Refreshments
&
Length:
Minutes
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
19:00
keynote
Attendee DinnerAttendee Dinner
Attendee Dinner
&
Length:
Minutes
Register
Get your ticket!
London UK
1 Kensington Gore
Dec 2-3
2-3.12.2021
500 tickets
Register now!